Author | Message |
---|
YoU_WiLL_DiE
Posts : 30 Reputation : 45 Reputation : 0 Join date : 2011-08-29 Age : 29 Location : At My House
| Subject: Re: ....... Tue Jan 24, 2012 1:04 pm | |
| Σαν τι να κανει ο euthy οτι και να κανει παντως τιν δουλεια του Hell kai tou PrO δεν μπορει ! Εγω μπορω να σας βοηθησω στα Bots Στο Channel και θα κατσω εως στο τελός | |
|
| |
zZzZz- YmC User Abuse Manager
Posts : 236 Reputation : 349 Reputation : 13 Join date : 2011-04-17 Location : Who knows
| Subject: Re: ....... Tue Jan 24, 2012 1:07 pm | |
| you_will_die μάλλον αγνοείς κάποια πράγματα τα οποία όμως δεν είμαι σε θέση να σου εξηγήσω.
| |
|
| |
Euthyrox
Posts : 190 Reputation : 251 Reputation : 0 Join date : 2011-06-01 Age : 31 Location : Rethymno
| Subject: Re: ....... Tue Jan 24, 2012 1:36 pm | |
| [quote="YoU_WiLL_DiE"]Σαν τι να κανει ο euthy οτι και να κανει παντως τιν δουλεια του Hell kai tou PrO δεν μπορει ! Εγω μπορω να σας βοηθησω στα Bots Στο Channel και θα κατσω εως στο τελός[/quote
Πιο χαζός πεθαίνεις. ότι γνώσεις έχω εγώ, δεν τις έχεις. | |
|
| |
PaizwAptoNet
Posts : 2 Reputation : 2 Reputation : 0 Join date : 2011-08-17
| Subject: Re: ....... Tue Jan 24, 2012 2:44 pm | |
| Tha pw 2-3-5 pragmatakia... 1) Sergie sorry file alla den diavazw to katevato.Opote den kserw ti akrivws les. 2) Oson afora ton swto,exei kanei oti mporei kai den mporei gia afto to clan,vlepei den proxwraei,me ellines paixtes.eite sumfwneite eite oxi prepei na to sevasteite afto,egw proswpika sumfwnw giati skoupidia eimaste se sxesh me tous ksenous(Eidika to pub-gaming). 3) Epishs min mplekete thn politiki me tis efkairies stin dota,kai thelw na prosthesw pws eukairies uparxoun kai pairnontai alla se leagues kai oxi pub channels me hostbots,giati afto akrivws htan to ymc,ena channel pou empene opoios ithele kai epaize game.Akoma kai mia periodo pou kaname cm games,thewritika priv, paizame me ton opoio akuro paixth pou vriskame ston channel,eite tou mathainame eite elege pws kserei eite ton psarevame apo pmc gia na fullaroume etc. etc. Ta kseroume oloi,ta perasame oloi.Kserw thn ymc kai tin eirwnevomoun gia ena megalo xroniko diasthma,perissotero apo oso tin gnwrizete eseis(xronia dld). Mia periodo den uphrxe tpt active sto battlenet oson afora ellhnika leagies,ligo prin kleisei gihl dld,eimoun home me ena skarto pc kai arxisa na paizw mono kai mono gia ton logo oti apekthsa filous kai eixe ligo xavale,perissotero sigoura xavale apto na to parathsw to gaming. Kaloi h de, paixtes diaskedasame perasame wraia,ekana kapoies protaseis ston hell,alloi tis katakrinate,eiste zwa ok, alloi sumfwnhsate,kai kala kanate. Poio htan to aitio kai pio to apotelesma? To aitio gia mena htan h fugh tou ioli, logo diavasmatos.Swstos palikaros mpravo toy, alla eprepe se ena mikro vathmo na epikoinwnoi perissotero me ton kosmo tou channel toy. Megalo lathos tou kai afto efthunete gia mena h dialush tou channel.(toulaxiston giafto efuga egw 1-2 vdomades prin to shmerino post). Gia ton pro)gm2 den exw na pw tpt,pote den eixa skopo na asxolithw mazi t,to ekana 1-2 fores logo prosopikou koblex i otidhpote,opws thelete theste to katakrinontas ton,alla den to sxoliazw.
H monh eukairia gia na ginei to channel opws prin,tha einai mia prospatheia me udrwta kai polu kopo,ws pros thn sugkomidi tou paliou "Kalou" kosmou.Twra lete gemisame me priv...suggnwmh eixate kaluterous prin?Pou empene mesa o kathenas ksenos ekane 13-2 enantion tous me filarakia gia Allies kai ton kanate paixth kai theo? H lathos diaxeirhsh ek merous sas sas kostise sthn fugh tou hell_Cursed,ara sthn apotomh dielush tou channel. 4) [isws to 4 to thetw ligo akura alla aksizei na upothei].Kapoios anefere oti eipe ston swto na min xaramithei to poso ekeino ekeino gia to new database,htan omws monadikh eukairia kai anagkastikh allagh,kathws to susthma pou eixame htan skarto kai paraponiontousan ews kai oi pio vlakes publicades pou proerxontan apto eleos kai oxi apto (Kaluterou sigoura epipedou) priv.
Den exw kati idiaitero akoma na pw gia ta posts sas.
Dyo sumvoules exw na dwsw mono: 1) An apofasisete na ksanakanete to YmC kai oxi ena new-fail-pub-shitty clan ymc opws eimai sigouros oti tha kanete h monh sas epilogh einai eite na proselkusete me ton kathe tropo ton swto,eite na vreite ena allo palikari me ta antaksia bots tou swtou kai thn oreksh pou sthn arxh eixe.Alliws pigente da-hb einai makran kalutera apto twrino-prin 2 mines epipedo. 2) Vevaiws ,an kai den eimai apolutos sigouros an einai efikto afto, h megaluterh sas eukairia na diakritheite (Giati afto pote den egine oti kian legate,gia mena ena nooboclan htan prin erthw kai paizw kai htan kai afou epaiza) [15 kaloi paixtes stous 500,oups lathos,to nooboclan moiazei me koplimento sthn parapanw oikasia] einai sto dota2 pou pithanotata tha uparksoun ta antistoixa platforms me channels i opws t kanoun,na dhmiourghsete ena channel kai na kunigisete "kalo" kosmo. Vevaia min ksexnate pws gia na ton kratisete ton kosmo prepei na ginei private system me points kai prices(challenges-startgames san ton palio kalo kairo). Dustuxws omws to 2 moiazei me psevdaisthisi kathws ews tote uparxei makru mellon. Ayta apo mena.
NAI TO KSERW EINAI POLLA ALLA PREPEI NA TA DIAVASETE KAI ISWS TRIPSETE TA MATIA SAS MERIKOI MERIKOI POU TO DATE PUB-GODS/CREATORS/MASTERS. i apla den exete thn hremia na ta skefteite ola afta. Ante min vlepw na ton kathgoreite giati oti itan to ymc aftos to kratouse sta xeria toy(xwris vevaiws na ton yposthrizw).
P.S. You_will_Die mila greeklish h mhn milas katholou,kseftilizeis thn glwssa mas. | |
|
| |
YoU_WiLL_DiE
Posts : 30 Reputation : 45 Reputation : 0 Join date : 2011-08-29 Age : 29 Location : At My House
| Subject: Re: ....... Wed Jan 25, 2012 5:13 am | |
| paizwaptonet file dn 8a se rotisw gia to ti glwssa 8a milaw egw . Kai Euthyrox ok file mpravo sou ean exeis gnwshs ! Kane tin clan etsi opws tin eixe o HeLL_CurseD me ton PrO)Gm2 kai meta ela na me peis gia gnwshs !
| |
|
| |
SUPBRO
Posts : 9 Reputation : 14 Reputation : 0 Join date : 2011-07-25 Location : YmCommunity
| Subject: Re: ....... Wed Jan 25, 2012 5:33 am | |
| MHN trwgeste san ta kokoria meta3i sas. Opios thelei, na kanei mia topo8etish panw sto 8ema alla ws ekei! | |
|
| |
YoU_WiLL_DiE
| Subject: Re: ....... Wed Jan 25, 2012 6:03 am | |
| Ase re Dn ginonte re paidia ola toso eukola..... prepei na pesh polu douleia! Eseis dld ti clan 8elete opws itane Pub h Private ??? | |
|
| |
ioli Project Head Admin
Posts : 48 Reputation : 83 Reputation : 6 Join date : 2011-04-29
| Subject: Re: ....... Wed Jan 25, 2012 6:27 am | |
| Tha mpw to vradaki na suzitisoume kapoia pragmata...gurw stis 10 na me perimenete... | |
|
| |
ela_qq
Posts : 40 Reputation : 52 Reputation : -1 Join date : 2011-09-11 Age : 34 Location : thessaloniki
| Subject: Re: ....... Wed Jan 25, 2012 6:55 am | |
| you_will_die eisai polu eristikos na to prosexeis. den xereis to ti kanei i exei kanei o euthyrox.. kaneis den prokeite na sou exigisei giati polu apla den yparxei logos. profanws den exeis tin paramikri idea gia to olo 8ema k to ti ginete i exei ginei.. | |
|
| |
YoU_WiLL_DiE
| Subject: Re: ....... Wed Jan 25, 2012 6:59 am | |
| Kala ok Oti peis! stis 10 ean eimai mesa 8a ta poume ekei OLOI mazh | |
|
| |
PaizwAptoNet
Posts : 2 Reputation : 2 Reputation : 0 Join date : 2011-08-17
| Subject: Re: ....... Wed Jan 25, 2012 8:01 am | |
| Kala an apo olo afto pou egrapsa stathikes sthn parathrhsh mou prepei na eisai apisteftos vlakas.. piase to nohma wrimase ligaki.. SUPBRO,edw topothetiseis kanete i apla prospatheite na vreite luseis? | |
|
| |
YoU_WiLL_DiE
| Subject: Re: ....... Wed Jan 25, 2012 8:23 am | |
| PaizwAptoNet stis 10 na eisai mesa ! | |
|
| |
YoU_WiLL_DiE
| Subject: Re: ....... Wed Jan 25, 2012 12:49 pm | |
|
Last edited by YoU_WiLL_DiE on Thu Jan 26, 2012 5:23 am; edited 1 time in total | |
|
| |
ela_qq
Posts : 40 Reputation : 52 Reputation : -1 Join date : 2011-09-11 Age : 34 Location : thessaloniki
| Subject: Re: ....... Wed Jan 25, 2012 4:11 pm | |
| you_will_die exeis xefigei polu man.. allo einai to 8ema mas se afto to thread.. mono spammareis xwris na boi8as tin katastasi.. | |
|
| |
YoU_WiLL_DiE
| Subject: Re: ....... Thu Jan 26, 2012 5:06 am | |
| Den exw 3efugh ka8olou ! Me eipate kati kai den to ekana ? | |
|
| |
YoU_WiLL_DiE
| Subject: Re: ....... Thu Jan 26, 2012 6:28 am | |
| Paidia exw na sas pw kati! Sxetika me ta HB kai ta Bots sto channel ! Egw me ton TruSt(Me 8eloume na analaboume ta bots sto channel epidi mono emeis 3eroume apo oti fenete apo stealthbots o trust(me 8a ta anebazei ka8e mera ! Kai ta HB 8a prepei na ta bazei o Euthyrox 8a ton parakalousa na kanei to config kai na arxish na ta anebazh!
Pisteuw paidia na sumfwnhte ! Kai idiaitera esu niko (ioli) | |
|
| |
Mr.Sven YmC User Abuse Manager
Posts : 51 Reputation : 60 Reputation : 1 Join date : 2011-08-27 Age : 39 Location : Thessaloniki
| Subject: Re: ....... Thu Jan 26, 2012 9:05 am | |
| esy k o trust(me kserete apo bots?huh?molis ksipnisa k nomizw dn vlepw kala | |
|
| |
YoU_WiLL_DiE
| Subject: Re: ....... Thu Jan 26, 2012 9:16 am | |
| Egw 3erw polu kala !! kai exw ma8ei kai ton trust(me ! | |
|
| |
Posts : 51 Reputation : 60 Reputation : 1 Join date : 2011-08-27 Age : 39 Location : Thessaloniki
| Subject: Re: ....... Thu Jan 26, 2012 9:21 am | |
| edw as poume dn kserate pos ginete i db..plaka m kanete??kapioi milate gia ksekinima..k etc to skefteste? | |
|
| |
YoU_WiLL_DiE
| Subject: Re: ....... Thu Jan 26, 2012 9:37 am | |
| Ela sto channel na deis ! /j clan YmC | |
|
| |
| Subject: Re: ....... Thu Jan 26, 2012 10:46 am | |
| ti n a dw?oti kserete na kanete db?na stinete bot?na nikiazrete box?afou dn kserete to exw idi dei 1 fora..tespa to thema dn einai auto | |
|
| |
ioli Project Head Admin
Posts : 48 Reputation : 83 Reputation : 6 Join date : 2011-04-29
| Subject: Re: ....... Fri Jan 27, 2012 1:41 am | |
| sven esu mporeis na vgaleis akri me auta?ennoow...mias kai to exeis kanei mia fora idi, to katexeis gia na doume ti tha kanoume? | |
|
| |
| Subject: Re: ....... Fri Jan 27, 2012 4:06 am | |
| na vgalw akri me ta bots ennoeis?na stisw bots? | |
|
| |
YoU_WiLL_DiE
| Subject: Re: ....... Fri Jan 27, 2012 6:19 am | |
| ta bots sto channel einai diki mou douleia kai tou trust(me ta HB (HostBot) ta exei analanh o Euthyrox alla dn 3erw ti sto kalo kanei ! | |
|
| |
ela_qq
| Subject: Re: ....... Fri Jan 27, 2012 8:39 am | |
| ola ta kanate san ta moutra sas. xasate apo tin clan dmwu se 1 game k tous rixate ban apo ta bots. epic. afisate ta panta se mikrous k gia fantasteite ti egine. tin eidan kapoioi k mou rixnoun BAN emena epeidi eimai stin dmwu. sinxaritiria sta paidia | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: ....... | |
| |
|
| |
| ....... | |
|